1.7.2022 – 30.6.2023 Místní akční plán pro rozvoj vzdělávání v ORP Mnichovo Hradiště

Neklidné a nepozorné dítě, ADHD, ADD… aneb teoretické základy, podpora a sdílení, představení a nácvik technik rozvoje pozornosti a soustředění
Mgr. Gabriela Luková Sittová, lektorka tohoto workshopu, je v Mnichově Hradišti nejspíš známá ze svého současného působení na Gymnáziu Mnichovo Hradiště coby školní psycholožka, stejnou pozici zastávala i na ZŠ Sokolovská. Pro zájemce z řad rodičů či učitelů mateřských a základních škol si připravila workshop s praktickými nácviky, jejichž cílem je podpora rodičů, seznámení s možnostmi rozvojových technik pro zlepšení soustředění i nápravami již diagnostikovaných poruch.
Kromě stručného teoretického vhledu do dané problematiky se lektorka zaměří na možnosti prevence a emoční podpory a možné výchovné postupy, které se v praxi osvědčují. Praktická část bude věnována technikám a způsobům práce zaměřeným na rozvoj soustředění, časové orientace atd. Prostřednictvím pracovních listů si některé z vybraných technik budete moci vyzkoušet.
Workshop se uskuteční ve čtvrtek 24. 10. 2019 od 17:00 do 19:00 hodin ve Volnočasovém centru MH, Zámecká 744, Mnichovo Hradiště.
KAPACITA WORKSHOPU JE NAPLNĚNA. MOŽNOST PŘIHLAŠENÍ POUZE JAKO NÁHRADNÍK ZDE. V případě jakýchkoli dotazů se obracejte na Markétu Tomášovou (marketa.tomasova@mnhradiste.cz, 732 680 514).
Těšíme se na společné setkání!