1. 7. 2023 – 31. 12. 2025 Místní akční plán pro rozvoj vzdělávání v ORP Mnichovo Hradiště
Ačkoliv jsou prostory Klubu dětí a mládeže v Komunitním centru pro malé (i velké) návštěvníky stále uzavřeny, přesto si pro vás a vaše děti připravili jeho pracovníci bohatou nabídku aktivit, kterými se můžete zabavit nejen o prázdninách. Nabídka je to velmi pestrá: od cestovatelského poznání (tvoření, luštění, hraní a vaření) přes procházky po Mnichově Hradišti až po kreativní chvilky s různými tvořivými balíčky. Nechte se zlákat!!!

S kufrem kolem světa

Pojďte o jarních prázdninách trochu “cestovat”. Čeká na vás speciální cestovatelský kufr plný zábavy, se kterým se můžete vydat na cestu kolem světa i v pohodlí svého domova. Každý prázdninový den se s průvodcem vydáte na jeden kontinent, kde na vás čeká tematické tvoření, luštění, hraní, vaření a také spousta zajímavých informací.
Tento hravý prázdninový komplet je určen pro děti školního věku.
Cena cestovatelského kufru je 300 Kč. Platba je možná pouze v hotovosti při převzetí kufru.
Výdejními místy je KDM Mnichovo Hradiště, Mírová 1616 (příp. Vila, Husova 201, Mladá Boleslav).
Kufry si můžete objednávat již nyní prostřednictvím e-mailu nebo telefonicky. V rámci objednávky si prosím zvolte výdejní místo, kde si budete chtít kufr vyzvednout.
Kontakt pro objednávky: Hana Skramuská – mobil 724 985 146, e-mail: hana.skramuska@ddm-mb.cz.
 

Popletená pohádka

Skřítek Zlobílek ukradl pohádky, které škodolibě přepsal, aby si je už žádný chlapeček ani holčička nemohli užívat jako dříve. Pomůžete pohádky opravit? Veselá hra pro malé děti s doprovodem rodičů v prostoru zámecké zahrady v Mnichově Hradišti. Vhodná pro zpestření procházky s dětmi. Pro začátek hry načtěte QR kód, přesuňte se k hlavní vchodové bráně zámeckého parku a hezky se bavte.
Odkaz na Popletenou pohádku ZDE.
Hledáte zajímavé nápady jak si zpestřit výlet,nebo procházku? Aplikace Actionbound spojuje pohyb s digitální zábavou a učením. Hraní je jednoduché a zdarma. Stáhnete si do mobilu aplikaci Actionbound (iOS, Android), ve které si najdete hru v okolí a spustíte ji. Druhou možností je si hru najít na webu a pomocí mobilní aplikace si načíst její QR kód. V sousedním Německu jsou již stovky těchto boundů (her) a v hojném počtu vznikají i u nás.
Koho aplikace zaujala a rád by ve svém volném čase rozšířil nabídku podobných her v blízkosti Mnichova Hradiště a Mladé Boleslavi, založte si účet na webových stránkách https://en.actionbound.com a tvořte pro sebe, kamarády i turisty využívající aplikaci úplně zdarma. Služba Actionbound je zpoplatněna v případě komerčního využití.

Procházka trochu jinak

Poznávací a putovní hra pro děti školního věku. Vhodná pro zpestření procházky i času s kamarády nebo s rodinou.
Pro začátek hry načtěte QR kód, přesuňte se ke vchodu do Městského informačního centra na náměstí v Mnichově Hradišti a hezky se bavte.
Odkaz na Procházku trochu jinak ZDE.

Tvořivé balíčky

Pokud rádi tvoříte a chcete si vyrobit něco pěkného, vyberte si z bohaté nabídky tvořivých balíčků. Na plakátcích níže je nabídka DDM Na Výstavišti – balíčky je nutné si vyzvednout v Mladé Boleslavi.