1. 7. 2023 – 31. 12. 2025 Místní akční plán pro rozvoj vzdělávání v ORP Mnichovo Hradiště

Tento týden Nadační fond ŠKODA AUTO spouští zajímavou aktivitu, která je šitá na míru dnešní nelehké doby:  ŠKODA ONLINE TOUR aneb hledá se mistr Mladoboleslavska!

Fond aktuálně řeší možnosti, jak pomoci vyplnit volný čas obyvatel regionu v době přísných opatření a nulové nabídky kulturních či sportovních akcí. A to vše s odkazem na lednový ŠKODA Gaming Day, kde do Mladé Boleslavi zavítalo to nejlepší z českého gamingu, obohacené o účast a přednášky místních úspěšných sportovců, jako je Radim Vrbata nebo Honza Kopecký, nebo o stánek organizace Cesta za snem, pracující s lidmi s tělesným postižením.

Fond se snaží svou podporu gamingu dělat odpovědně, aby zejména mladší ročníky chápaly gaming jako doplňkovou aktivitu, která má svá neoddiskutovatelná pro i proti, ale která se správným přístupem a znalostí a respektováním rizik přináší radost i zklamání, podporuje přirozenou soutěživost, rozvíjí motorické schopnosti nebo rychlost rozhodování a podporuje takové dovednosti, které se stávají pevnou součástí moderního průmyslu.

V původním plánu bylo realizovat sérii menších lokálních turnajů, které by se odehrávaly ve výjimečných prostorách měst v MB regionu a prezentovaly tak region navenek. S ohledem na aktuální opatření byl však celý koncept  přepracován do on-line prostředí, které není tak osobní, ale je zcela covid-safe, lidem dostupné a atraktivní. Projekt pomůže zabavit mladé, dá oddechnout rodičům a pomůže udržet lidi v bezpečí domovů. V turnaji se nehraje o peníze, ale o zážitek v podobě velkého finále v plně profesionálních podmínkách.

Bližší info k turnaji naleznete zde: https://bit.ly/355ve1i

Nebo na FB: https://www.facebook.com/NoveBoleslavsko