1. 7. 2023 – 31. 12. 2025 Místní akční plán pro rozvoj vzdělávání v ORP Mnichovo Hradiště
Tento Dotační bulletin aneb peníze na to, co potřebujete opět vzešel z dílny pracovní skupiny pro financování, konkrétně Martiny Kulíkové (martina.kulikova@mnhradiste.cz) a Jany Šťastné (info@kohoutek-mh.cz). Jde již o třetí číslo: doufáme, že je pro Vás užitečné mít přehled dotačních možností takto pohromadě.
Cílem je představit zájemcům aktuální informace ze světa dotací, jež mohou využít pro financování svých investičních či neinvestičních projektů. V bulletinu jsou zahrnuty dotace nejen pro školy a školky, ale i pro další organizace působící ve výchově a vzdělávání. Doufáme, že pro Vás tento bulletin bude užitečným rádcem! Obrátit se případně můžete na obě výše zmíněné dámy, respektive mnichovohradišťské školky a školy plus muzeum a knihovna na Martinu Kulíkovou, ostatní školy a organizace na Mnichovohradišťsku na Janu Šťastnou.

Z pohledu škol je nejzajímavější nově vzniklý Fond prevence. Obě mnichovohradišťské základní školy již byly na možnost čerpání z tohoto fondu upozorněny (na 3. ZŠ se dotace bohužel nevztahují). Žádat o dotaci na různé preventivní programy může využít též  ZŠ Kněžmost, která má 2. stupeň.