1. 7. 2023 – 31. 12. 2025 Místní akční plán pro rozvoj vzdělávání v ORP Mnichovo Hradiště

Pozvánka Jan Mühlfeit

V úterý 26. září 2017 zveme všechny zájemce z řad rodičů, prarodičů, učitelů či neformálních vzdělavatelů nebo i dětí na přednášku Jana Mühlfeita a Kateřiny Novotné na téma Odemykání dětského potenciálu, která se uskuteční v Městském divadle MH od 18 do 20 hodin. Přijďte se seznámit s osobností globálního kouče a stratéga Jana Mühlfeita a koučky a lektorky Kateřiny Novotné, kteří vytvořili unikátní metodiku, která otevírá lidský potenciál a pomáhá efektivně využívat silné stránky jedinců. Jan Mühlfeit se prosadil v nejvyšším vedení společnosti Microsoft, Kateřina Novotná má bohaté zkušenosti z práce s dětmi – oba jsou tedy nadmíru povolaní, aby nás s tímto programem seznámili.

“Každé dítě se narodí jako originál s řadou talentů a silných stránek, ale škola jeho silné stránky nerozvíjí, ale soustředí se naopak na ty slabé a eliminaci chyb.”

Přednáška je financována z finančních prostředků projektu MAP Mnichovohradišťsko, a pro všechny zájemce je tudíž ZDARMA. Vzhledem k tomu, že kapacita divadelního sálu je však omezená, je nutná registrace (nejpozději do úterý 19. 9. 2017): buď online (níže), nebo na našem emailu map-mh@email.cz či na telefonním čísle 720 987 308 (Svitlana Sazečková).