1. 7. 2023 – 31. 12. 2025 Místní akční plán pro rozvoj vzdělávání v ORP Mnichovo Hradiště
Ve čtvrtek 2. září 2021 odpoledne se uskutečnilo v Klubu dětí a mládeže Mnichovo Hradiště a na prostranství před ním v  Mírové ulici představení mnichovohradišťských kroužků. Kromě bohaté nabídky Klubu dětí a mládeže MH, do jejichž kroužků je již možné se registrovat, si děti i jejich rodiče mohli blíže pohovořit s představitelkami TJ Sokol Mnichovo Hradiště, tvořivými a hudebními dílnami pro děti se prezentovala i Náruč Mnichovo Hradiště, která nabízí své aktivity pro nejmenší v pondělí a v pátek dopoledne ve Volnočasovém centru MH (navíc jsou v jejich nabídce i zajímavé besedy na nejrůznější témata).
Taneční klub Impuls Sokol Mnichovo Hradistě vystoupil se dvěma skupinovými formacemi, zájemci o tuto aktivitu se mohou přijít podívat na středeční úvodní hodinu (8. 9. 2021 od 14:30 hodin), s představiteli oddílu mladých hasičů záchranářů si děti mohly vyzkoušet své dovednosti v rozkulení hadice na cíl či v rychlosti, s jakou spojovali dvě hadice k sobě, byla tu i možnost vyzkoušet si kondiční překážkovou dráhu.
Miloslav Pernet seznámil zájemce se školou sebeobrany krav maga, kterou vyučuje nejen v Mnichově Hradišti, ale i v Benátkách nad Jizerou a jež je k dispozici pro děti od 5 do 15 let (samozřejmě i pro dospělé).  Fit Studo Mnichovo Hradiště pak představilo kondiční a závodní gymnastický aerobik, který je možno trénovat v pátek odpoledne na ZŠ Studentská.
Věříme, že desítky malých i velkých návštěvníků akce odcházely s jasnější představou o kroužcích, kterými by se mohly děti pro tento školní rok zabavit po splnění svých školních povinností.
Pro prezentaci byly osloveny všechny mnichovohradišťské organizace, některé z nich však této možnosti nevyužily.
Ucelený přehled volnočasových aktivit však naleznete zde na našem webu: http://www.map-mh.cz/volnocasove-aktivity/
Fotografie z akce naleznete zde.