1. 7. 2023 – 31. 12. 2025 Místní akční plán pro rozvoj vzdělávání v ORP Mnichovo Hradiště
Rádi bychom Vás seznámili s Bulletinem mediálního vzdělávání (únor 2020), který pravidelně – jednou měsíčně – vydává Jeden svět na školách.  Najdete v něm souhrn toho, co JSNS i další organizace chystají k mediálnímu vzdělávání v druhém pololetí tohoto školního roku.
Je toho hodně: nové audiovizuální lekce, workshopy pro žáky, semináře pro vyučující, konference k mediálnímu vzdělávání žáků prvního stupně základních škol nebo další ročník Týdnů mediálního vzdělávání s řadou novinek.
V závěru Bulletinu se Vám představí nová rubrika “Aktuálně z JSNS“, v níž se dozvíte informace ze “zákulisí” projektu. Dočtete se v ní například, jaké reakce vyvolala debata pořádaná Radou Českého rozhlasu, ve které zaznělo, že by školy neměly spolupracovat s Jedním světem na školách nebo že youtuber Kovy, průvodce  pořadem Kovyho mediální ring, je “jako Hitler”.
Na webu jsns.cz si můžete pročíst i minulá čísla Bulletinu či se přihlásit k jeho odběru (https://www.jsns.cz/projekty/medialni-vzdelavani/bulletin-medialni-vzdelavani).